Despre noi

Misiune: Imputernicirea adevarului ca drept uman

Cine suntem?

Informatie in Interesul Public a luat fiinta la inceputul lui 2015, la initiativa unui grup preocupat de riscul la care sunt expusi oamenii si afacerile in Romania. Intelegem ca multe situatii neplacute pot fi evitate daca persoanele in cunostinta de cauza vorbesc si atentioneaza asupra pericolelor despre care stiu.

Informatia timpurie salveaza vieti, bani si reputatie.

Stim ca de multe ori frica si confuzia impiedica oamenii sa ia decizia cea mai buna, pentru ei si pentru altii. Suntem aici sa ii ajutam pe cei ce se afla in aceasta situatie, deloc de invidiat, cu sfaturi realiste si personale.

IIP nu este si nu reprezinta o casa de avocatura sau un anume avocat. Suntem o organizatie non-profit, fara granturi sau orice alt sprijin din partea statului roman sau a altui guvern. Ca ong ne bazam doar pe donatiile individuale ale celor ce stiu ca facem o munca necesara. Desi suntem la inceput de drum stim unde vrem sa ajungem. Vrem o societate in care sa fim in siguranta, in care nesabuinta sau reaintentia unuia sa nu coste viata sau sanatatea altuia.

Ce pretuim

Siguranta / 100%
Corectitudine / 100%
Responsabilitate / 100%

Daca este ceva ce crezi ca am putea imbunatati la serviciul nostru, daca ai vreo plangere, recomandare, sugestie, te rugam contacteaza-ne. Ne bazam pe feed-back-ul tau pentru a putea livra un serviciu de calitate benficiarilor nostri.

Echipa

Drd. Radu Ionescu – CEO & Founder
Beatrice Batog – PR Manager
Roxana Petrea – Legal